Menu

Vpis novincev

V mesecu februarju poteka vpis novincev za prihodnje ┼íolsko leto. 

Star┼íi morajo v prvi razred osnovne ┼íole vpisati otroka, ─Źe v koledarskem letu, v katerem bo za─Źel obiskovati ┼íolo, dopolni starost 6 let.  V kolikor menijo, da otrok ni pripravljen za vstop v ┼íolo,  ob vpisu podajo predlog za ugotavljanje pripravljenosti otroka za vstop v ┼íolo. Odlo┼żitev ┼íolanja lahko predlaga tudi zdravstvena slu┼żba.

O odlo┼żitvi za─Źetka ┼íolanja in odlo┼żitvi ┼íolanja med ┼íolskim letom v prvem razredu odlo─Źi ravnateljica na podlagi obrazlo┼żenega mnenja strokovne komisije, ki jo sestavljajo pediater, svetovalna delavka in vzgojiteljica otroka.

Star┼íi imajo pravico vpisati otroka v ┼íolo v ┼íolskem okoli┼íu, v katerem stalno oziroma za─Źasno prebiva. Otroka  lahko vpi┼íejo v prvi razred v ┼íolo zunaj ┼íolskega okoli┼ía, v katerem prebivajo, ─Źe ta ┼íola s tem sogla┼ía.

 

Spoštovani starši oz. zakoniti skrbniki!

Pred vpisom boste prejeli  vabilo s predlaganim terminom za vpisa va┼íega v prvi razred za ┼íolsko leto 2018/2019. V kolikor vam predlagani termin ne bo ustrezal, me, prosim, kontaktirajte za dolo─Źitev novega termina.

Lep pozdrav, ŠSS.

 

 

 

Hitri kontakt

Telefon-tajni┼ítvo  02 5698116
- ravnateljica 02 5698117
- pomo─Źnik   02 5642296
- kuhinja 02 5642291
Telefon ÔÇôpodru┼żnica: 02 5698100