Menu

MIZS       ZRSS      ESS    POGUM

 Erasmus

 

 

Svetovalna delavka

Naslovna slika SS

Drage u─Źenke, dragi u─Źenci!

┼áola je prostor, v katerega vstopite z majhnimi ─Źeveljci, zapustite ga v skorajda odraslih. V tem ─Źasu se opremite z novimi znanji, ste bogatej┼íi za ne┼íteto ┼żivljenjskih izku┼íenj, premagate marsikatero oviro ...

V kolikor se na tej poti sre─Źate s te┼żavami, ki jih sami ne znate oz. ne zmorete re┼íiti, pridite in re┼íitve bomo iskali skupaj! Na mene se lahko obrnete, ─Źe imate u─Źne te┼żave oz. ┼żelite pridobiti kompetence na podro─Źju u─Źenje u─Źenja, morda imate te┼żave s so┼íolci, se po─Źutite nelagodno v ┼íoli ali doma. Lahko tudi skupaj odkrivamo va┼ía mo─Źna podro─Źja, ki so pomembna pri odlo─Źanju o poklicni poti. Prav tako lahko potrkate na moja vrata, ─Źe  ste se zna┼íli v labirintu ljubezenskih te┼żav ali do┼żivljate kakr┼íno koli obliko nasilja ali pa kar tako, ker ste si morda za┼żeleli le pogovora.

Zagotavljam vam, da nobena ovira ni tako velika, da je s skupnimi mo─Źmi ne bi usp┼íno re┼íili!

Spoštovani starši!

Tudi Vas vabim, da se ob morebitnih te┼żavah, ki vklju─Źujejo vsa podro─Źja vzgojno-izobra┼żevalnega delovanja, obrnete name. Prav tako sem Vam na voljo za re┼íevanje morebitnih te┼żav, ki jih zaznate pri otroku oz. s katerimi se sre─Źujete znotraj dru┼żine in bistveno vplivajo na otrokovo do┼żivljanje oz. ┼żivljenje v ┼íoli in izven nje. Sodelujem z zunanjimi in┼ítitucijam, kjer s skupnimi mo─Źmi i┼í─Źemo re┼íitve in konstruktivno delujemo v smeri opolnomo─Źenja vseh dele┼żnikov, ki se jih problemska situacija dotika.

Va┼ía svetovalna delavka, Davorina Giorgiutti.

 

Dosegljiva sem na telefonski ┼ít. 02/564 2294 ali preko e-maila  Ta e-po┼ítni naslov je za┼í─Źiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . V primeru osebnega obiska priporo─Źam, da se predhodno najavite. Hvala.