Menu

MIZS       ZRSS      ESS    POGUM

 Erasmus

 

 

Vrtec na daljavo

Vrtec na daljavo

Pozdravljeni otroci in starši!

┼Że je minilo 7 tednov odkar smo doma. Ni vrtca, ni ┼íole. Tudi nekateri va┼íi star┼íi so doma in ne hodijo v slu┼żbo. Toda, saj veste, da je ta koronavirus zelo nevaren, zato moramo biti vsi doma in poskrbeti, da ostanemo zdravi. Skrbno si moramo umivati roke in biti v samoizolaciji. To pomeni, da se ne morete igrati s prijatelji in morate ostati doma, v krogu svoje dru┼żine. Pa ne samo vi, tudi jaz moram biti doma. In doma morajo biti tudi va┼íe vzgojiteljice.

Kako ste kaj dragi otroci? Verjetno ve─Źina od vas ┼że pogre┼ía vrtec, predvsem svoje prijatelje iz vrtca. Naj povem, da vas tudi jaz zelo pogre┼íam! Pogre┼íam va┼í direndaj po igralnicah, va┼íe glasove, ki prihajajo od vsepovsod (iz teras, igralnic, igri┼í─ŹaÔÇŽ), va┼íe iskrive poglede in nasmehe ter va┼íe sladke objem─Źke. Res pogre┼íam prav vsakega izmed vas! Tudi va┼íe vzgojiteljice so mi zaupale, da vas zelo, zelo pogre┼íajo in komaj ─Źakajo, da vas spet vidijo.

Sicer pa vem, da vam doma ni dolg─Źas, predvsem zdaj ne, ko se je prebudila narava, toplo je, pti─Źki pojejo, veliko ste lahko zunaj in lahko marsikaj po─Źnete.

V─Źasih zunaj zaprite o─Źi in pomislite na vrtec, prijatelje in vzgojiteljice. Videli jih boste in spet boste skupaj. V svojih mislih. Tudi sama tako naredim, ko sem v naravi, na soncu, ki me toplo greje. Zaprem o─Źi in vidim na┼í vrtec, va┼íe veselje ob igri.

Da vam, dragi star┼íi vsaj malo prisko─Źimo na pomo─Ź, bodo na spletni strani do nadaljnjega redno objavljene vsebine s strani vzgojiteljic va┼íih otrok, ki so se kljub ─Źakanju na domu z veseljem odzvale . Lepo ste vabljeni, da se na vsebine odzovete in po┼íljete vzgojiteljicam fotografijo izdelka, ki ste ga izdelali doma z va┼íim otrokom ali kakr┼íen koli zapis tudi ┼żeljo ali izdelek ki bi ga va┼í otrok ┼żelel deliti v tem ─Źasu z vrstniki ali vzgojiteljicami.

Upamo, da nas ta epidemija zapusti v najkraj┼íem mo┼żnem ─Źasu in bo vrtec spet poln otro┼íkega direndaja.

Zapisala: pomo─Źnica ravnateljice Janja Jau┼íovec, dipl.vzg

SVETOVALNA SLU┼ŻBA

DEJAVNOSTI ZA OTROKE

TEHNIKE SPROŠČANJA

ZGODBA O KORONAVIRUSU

ZABAVNE DEJAVNOSTI

ZABAVNA MATEMATIKA

PREDPISALNE VAJE

BARVE

JAKEC VRTNARI

IŠČEMO PREDMETE

IGRA Z LIKI

METULJ

SKRITE IGRA─îE

VSE O GOSENICI

ANGLEŠČINA ZA OTROKE

NEMŠČINA ZA OTROKE

POMLADNE DEJAVNOSTI

MATEMATI─îNE IGRE

POSKUSI

DROBNE KAPLJICE

MAVRICA

IZRE┼ŻI IN SESTAVI

LABIRINTI

POMLADNA PESEM

POVEZOVANJE

UGANKE

GIBALNA DEJAVNOST

IZRE┼ŻI IN POBARVAJ

MIŠKA IN JABOLKO

VEZENJE BREZ IGLE

DIRKAJMO

ZVO─îNI KOZARCI

VETERNICA

POLIGON